Parkslingan 42

Ekerö

BÄDDAT FÖR UTELIV DÄR SOLEN GLITTRAR I MÄLAREN OCH POOLEN

BÄDDAT FÖR UTELIV DÄR SOLEN GLITTRAR I MÄLAREN OCH POOLEN. Med fantastisk sjöutsikt och sol från morgon till sen kväll ligger detta välplanerade och häftiga hus som gjort för den aktiva familjen och umgänge med släkt och vänner. Speciellt det fantastiskt stora poolområde som för tankarna till Medelhavet. Detta kombinerat med ett snyggt hus med luftiga sällskapsytor, fräscht kök, två badrum, fyra till fem sovrum varav tre med utgång till den härliga trädgården gör denna fastighet komplett. Precis nedanför huset finns liten mysig sandstrand med badbrygga och lekpark. En båtplats kan övertas mot avgift.

Villa

Pris:
11 800 000 SEK
Rum:
6 rum och kök
Boarea:
144 m²
Biarea:
65 m²
Tomtarea:
1507 m²
* Totalyta 209 kvm där allt känns som boyta.

Byggnad

Byggnadstyp:
Sluttningsvilla
Byggnadsår:
1999-2000
Fastighetsbeteckning:
GÄLLSTAÖ 1:74

Fakta

Antal sovrum:
4 - 5
Antal badrum:
2
Byggnadstyp:
Sluttningsvilla
Fasad:
Trä och puts
Tak:
Betongpannor
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Stomme:
Betong/trä
Bjälklag:
Trä/betong
Grundläggning:
Betongplatta
Grundmur:
Betong
Murstock:
Pipa
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning:
Värmepump luft/vatten (Golvvärme)
Vatter och avlopp:
Kommunalt VA
TV- / Internetutbud:
Fiber

Drift

Driftskostnad:
4 247 SEK/mån
Värme:
2 083 SEK/mån
El:
583 SEK/mån
Vatten/Avlopp:
542 SEK/mån
Samfällighet:
347 SEK/mån
Renhållning:
192 SEK/mån
Försäkring:
500 SEK/mån
Personer i hushåll:
3
Kommentar:
Schablonberäknad

Överlåtelsekostnad

Pantbrev:
6 744 500 SEK

Taxering

Värdeår:
2000
Taxeringsår:
2018
Taxeringskod:
220
Taxeringsvärde totalt:
7 214 000 SEK
Taxering byggnad(er):
3 337 000 SEK
Taxering tomt:
3 877 000 SEK

Servitut

Servitut:

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Ekerö EKEBYHOV GA:8
fnr_010505719

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 3 337 000 kr
Mark, värde: 3 877 000 kr
Summavärde: 7 214 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1999
Värdeår: 2000

Området

Tänk att vakna en fin morgon, öppna dörren och ta in utsikten över fjärden och naturens dofter.

Så är det att bo naturskönt vid vattnet, men ändå ha nära till stan. Detta är Gällstaö och har nog ett av Ekerös bästa lägen.

Från hemmet är det nära till allt! In till stan kör du egen bil eller tar bussen till Brommaplan och vidare med T-bana. I närliggande Jungfrusund finns bilfärja som inom 10 min tar dig till Slagsta där det är nära till Stockholms hela södra sida, exempelvis Kungens kurva. Du kan även ta pendelbåten 89 som går i rusningstrafik året om och som på 50 min tar dig från Tappström till Klara Mälarstrand. Båten tar även cyklar så du kan ta cykeln från Gällstaö till Tappström, ta med cykeln och cykla vidare inne i stan. Kanske till jobbet? Inom snar framtid kommer förbifart Stockholm som radikalt kommer att förkorta restider till alla delar i Stockholm. Detta medför sannolikt också att värdet på fastigheten stiger.

Det finns mycket att göra i närområdet. Flera båthamnar, populära restauranger och härliga badplatser. Kanske en tur till Drottningholms slott eller musta äpplen vid Rosenhill.

Området är en guldklimp för den aktiva familjen. Njut av Mälarens vackra skärgård och kanske ett besök vid Birkas fornlämningar. I närområdet finns också skidbacke, ridning, golf, elljusspår mm.......

Planlösning

På denna lugna och barnvänliga del av Gällstaö på en höjd i skyddat läge, ligger denna Italien inspirerade fastighet med plats för härligt umgänge och sol från morgon till sen kväll.

Det första som slår dig vid ankomst är gott om parkering samt förråd. Ja tänker du, vad är så speciellt med detta? Kila lite längre upp så förstår du. Nu bereder sig det stora poolområdet ut sig med stor upplyst och uppvärmd pool. Så stort att du kan ha ett "garden party" med levande band, grill och fullt med gäster. 

Väl inne ligger rymlig hall med klinker, stort allrum (lekrum) samt kombinerat helkaklat duschrum/tvättstuga med klinker. På detta plan finns även klädkammare samt pannrum.

En trappa upp öppnar sig luftiga ytor i form av stort vardagsrum med generösa fönsterpartier ut mot vattnet och poolen och mysiga braskamin. Utgång till altan med grillmöjligheter och plats för sex till åtta personer vid sittande bord. I anslutning till  vardagsrummet, välplanerat fräscht kök med stor matplats. Även från köket finns det utgång till altanen som egentligen sträcker sig runt hela huset med sjöutsikt i de flesta riktningarna. Ett par trappsteg upp ligger master bed room även det med egen utgång samt tre sovrum till i varierande storlek. Stort härligt badrum med badkar, dusch, dubbla handfat samt utgång till den fina trädgården. 

Kom och bli lika förtjust som jag blev!

Visa mer

Bilder


Karta

Intresserad?

Skriv in mhf för att kunna skicka skicka:

Mäklare

Patrik Lickfett
Fastighetsmäklare
Mats Holmgren
Fastighetsmäklare

Visningar

Vi har bara personliga visningar. Ring mäklaren och boka visning!