Bengt Färjares Väg 34

Stocksund

Visningar

Inga visningar

En unik pärla i Stocksund - Din fridfulla oas mitt i staden!

Välkommen till detta underbara 2-rum och kök boende med en internationell touch som tar dig på en resa bort från stadens brus till en magisk oas i Stocksund. Här väntar en egen terrass/uteplats och en uteplats med blommor, grönska och härliga häckar, allt i nyskick och redo att välkomna dig. Denna speciella fastighet kombinerar stadens livliga atmosfär med en speciell upplevelse på ett sätt som värmer hjärtat. Med topp-moderna bekvämligheter som vinkällare, gym och garage i en arkitektoniskt annorlunda fastighet, erbjuder den en exklusiv livsstil för den som söker det lilla extra. Ett hem som andas karaktär och exklusivitet, redo att bli ditt trygga tillhåll. Denna Fastighet och bostad är designad för att passa både unga och gamla, och naturligtvis är den handikappanpassad för att säkerställa bekvämlighet och tillgänglighet för alla. Ta chansen att uppleva lugnet och skönheten i denna unika bostad. Kontakta oss nu för mer information och boka din visning. Välkommen till ditt framtida hem i Stocksund

Bostadsrätt

Pris:
4 900 000 SEK
Avgift:
3 675 SEK
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
54 m²
* Inglasat uterum ca 9,5kvm, nytt trädäck med belysning ca 23kvm, gräsmatta med Robot-gräsklippare. Plisségardiner i hela lägenheten samt i uterummet. Spishäll utbytt 2021. Handdusch installerad 2021. Hyllinredning i klädkammaren 2021. Luxaflex nätdörr mot terassen 2022.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017

Fakta

Antal sovrum:
1
Antal badrum:
1
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning:
Centralvärme Miljösmart uppvärmning med fjärrvärme, bergvärmepump och återvin. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten förutom el-golvvärme i badrummet.
TV- / Internetutbud:
Ownit
Fastigheten besiktigad:
Ja
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband
Ingår ej i avgiften:
El schablonbelopp 456kr per månad. VVN schablonbelopp 64kr per månad.
Andelstal, förening:
1.761 %
Andelstal, ägande:
1.761 %

Överlåtelsekostnad

Överlåtelseavgift:
1 433 SEK

Bostadsrätt

Bostadsrättsförening:
Brf Stocksundet
Lägenhetsnummer:
01-1005

Energideklaration

Energistatus:
Utförd
Energiklass:
C

Bilder


Karta

Intresserad?

Mäklare

Mats Holmgren
Fastighetsmäklare