Elgentorpsvägen 21, 1 tr.

Botkyrka

NÄR BEGREPPET ”UNIKT BOENDE” INTE RÄCKER TILL

NÄR BEGREPPET ”UNIKT BOENDE” INTE RÄCKER TILL Nej, det är inte La Grand Motte i södra Frankrike. Det är heller inte Snäck utanför Visby. Det är Akvarellen i Tullinge strax utanför Stockholm med eget varmgarage! För att vara riktigt ärliga; det här är jäkligt bra, men kanske inte för alla. Men å andra sidan, vad är det som är det? Att bo i den här stora fina, moderna lägenheten är som att bo i en villa. Som är underhållsfri. Två stora terrasser mot natur ger frid och frihet. Att bo här är nästan som att husera i en egen värld, med en egen (och hög) livskvalitet.

Bostadsrätt

Pris:
3 590 000 SEK
Avgift:
8 890 SEK
Rum:
5 rum och kök
Boarea:
144 m²

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1988

Fakta

Antal sovrum:
4
Gästtoalett:
Ja
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
TV- / Internetutbud:
Com hem (basutbud) samt fiber ingår i avgiften
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), fiber
Andelstal, förening:
0.74331 %
Andelstal, ägande:
0.74331 %

Drift

Driftskostnad:
630 SEK/mån
El:
350 SEK/mån
Försäkring:
280 SEK/mån
Personer i hushåll:
2

Överlåtelsekostnad

Pantsättningsavgift:
434 SEK
Överlåtelseavgift:
1 138 SEK
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Bostadsrätt

Bostadsrättsförening:
HSB Brf Akvarellen
Lägenhetsnummer:
170

Energideklaration

Energistatus:
Utförd
Årlig energiprestanda:
106 kWh/m²
Energiklass:
D

HSB Brf Akvarellen

Akvarellen är en trivsam och välskött bostadsrättsförening i natursköna Tullinge, med goda möjligheter till en aktiv fritid. Föreningen bildades 1988. Det fullständiga namnet är HSB Bostadsrättsförening Akvarellen i Tullinge.

Föreningens fastigheter består av två terrasshus med 5 till 8 våningar inklusive nedre botten, med totalt 247 bostadsrätter. Lägenheterna är i storlek från ett rum och kök till fem rum och kök. Varje lägenhet har en väl tilltagen terrass och anslutning till bredband. Inomhusgarage finns under båda husen. Föreningens tomt är en kuperad naturtomt som sluttar mot söder. En restaurang och en Montessoriförskola med två avdelningar finns i fastigheterna. Föreningen har allt från garage, gästlägenhet, hobbyrum, vävstuga, pool, boule och tvättstugor m.m. Läs mer om föreningen i bifogad PDF (information om föreningen).

 

På Tullinge torg finns en väl utbyggd kommunal och kommersiell service med bland annat livsmedelsbutiker, postservice, bank, bibliotek, apotek samt pendeltåg som på 20 min tar er in till stan.

Området

Trevligt område med mycket natur i dess närhet. På Tullinge torg finns en väl utbyggd kommunal och kommersiell service med bland annat livsmedelsbutiker, postservice, bank, bibliotek, apotek samt pendeltåg som på 20 min tar er in till stan.

Planlösning

Stor härlig lägenhet med VILLA KÄNSLA men utan underhållsbehovet! Insynsskyddat läge med naturen in på knuten.

Ta hissen direkt från garaget upp till dörren! Kliv in i bra hall med gott om förvaring. Här ligger tre bra sovrum på rad och sedan en separat WC.

Genom fina glasdörrar öppnar ljust, luftigt vardagsrum upp sig med öppen planlösning in mot bra kök med stor matplats samt enorma glasytor ut mot de stora altanerna! Ljus och rymd är det som är det signifikativa för denna bostad.

Stort master bedroom med walk in closet och den vackra naturen utanför ramar in känslan bra.

Helkaklat badrum med klinker, hörnbadkar samt separat dusch.

Visa mer

Bilder


Karta

Intresserad?

Skriv in mhf för att kunna skicka skicka:

Mäklare

Patrik Lickfett
Fastighetsmäklare
Mats Holmgren
VD/Projektledare

Visningar

Inga visningar