Jungfrustigen 4A

Ekerö

I Jungfrusund finns plats för drömmar och lek.

I en skyddad vik Gällstaö på Ekerö, finns ett läge som tills nu bara funnits i dina drömmar. Bra drömmar i så fall. En arkitektritad fastighet som uppförts med varsam hand, där man inte lämnat något åt slumpen. Sjötomt med egen sandstrand. I magnifikt västerläge har du utsikt över fjärden som är känd för sitt gös fiske, och där den nedåtgående solen gör eftermiddagar och kvällar till ögonblick som du vill stanna och bara vara kvar i. En plats där det finns plats för den stora familjen och det ymniga umgänget. Men också för lugnet och tystnaden. Du som lockas av detta behöver inte ha en beskrivning av läget och dess geografiska och tidsmässiga förhållande till Stockholm. Det är redundant information för dig, ty du har redan tänkt ut det själv. Precis som lika uttänkt som det blir för er att bo här.

Enfamiljsvilla

Pris:
14 500 000 SEK
Rum:
5 rum och kök
Boarea:
240 m²
Biarea:
63 m²
Tomtarea:
902 m²

Byggnad

Byggnadstyp:
2-plans sluttnings hus
Byggnadsår:
2017-19
Fastighetsbeteckning:
EKEBYHOV 1:584

Fakta

Antal sovrum:
3 - 4
Antal badrum:
3
Byggnadstyp:
2-plans sluttnings hus
Fasad:
Puts
Tak:
Galvaniserad plåt dubbelfals
Plåtarb.:
Galvaniserad plåt
Stomme:
Leka block
Bjälklag:
Kartonbalkar
Grundläggning:
Betongplatta
Grundmur:
Lekablock
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning:
Bergvärme 200 meter/vattenburen golvvärme
Vatter och avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
TV- / Internetutbud:
Fiber ligger i gatan fördraget

Drift

Driftskostnad:
3 599 SEK/mån
Värme:
1 500 SEK/mån
El:
500 SEK/mån
Vatten/Avlopp:
542 SEK/mån
Samfällighet:
366 SEK/mån
Renhållning:
192 SEK/mån
Försäkring:
500 SEK/mån

Överlåtelsekostnad

Pantbrev:
3 902 500 SEK

Taxering

Värdeår:
2017
Taxeringsår:
2018
Taxeringskod:
220
Taxeringsvärde totalt:
10 105 000 SEK
Taxering byggnad(er):
5 200 000 SEK
Taxering tomt:
4 905 000 SEK

Servitut

Servitut:
Gemensamhetsanläggning Ekerö EKEBYHOV GA:8 Officialservitut avlopp

Område

Tänk att vakna en fin morgon, öppna dörren och ta in utsikten över fjärden och naturens dofter. Kanske ta ett dopp i Mälaren innan frukost?

Så är det att bo naturskönt vid vattnet, men ändå ha nära till stan. Detta är Gällstaö och har nog ett av Ekerös bästa lägen.

Från hemmet är det nära till framför allt förskola och till stan kör du egen bil eller tar bussen till Brommaplan och vidare med T-bana. I närliggande Jungfrusund finns bilfärja som inom 10 min tar dig till Slagsta där det är nära till Stockholms hela södra sida, exempelvis Kungens kurva. Du kan även ta pendelbåten 89 som går i rusningstrafik året om och som på 50 min tar dig från Tappström till Klara Mälarstrand. Båten tar även cyklar så du kan ta cykeln från Parksidan till Tappström, och cykla vidare inne i stan. Kanske till jobbet?

Inom snar framtid kommer förbifart Stockholm som radikalt kommer att förkorta restider till alla delar i Stockholm. Detta medför sannolikt också att värdet på fastigheten stiger.

Det finns mycket att göra i närområdet. Flera båthamnar, populära restauranger och härliga badplatser. Kanske en tur till Drottningholms slott eller musta äpplen vid Rosenhill.

Området är en guldklimp för den aktiva familjen. Njuta av Mälarens vackra skärgård och kanske besöka Birkas fornlämningar. I närområdet finns också skidbacke, ridning, golf, elljusspår mm.......

Visa mer

Bilder


Karta

Intresserad?

Skriv in mhf för att kunna skicka skicka:

Mäklare

Christer Hedberg
Fastighetsmäklare
Patrik Lickfett
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar