Genier träffar mål som ingen annan kan se.

Bostadsmarknaden har blivit en kunskapsmarknad där allt fler vet mer. Det ställer större krav och förväntningar på oss som fastighetsmäklare. Som kund behöver du en mäklare som kan navigera rätt i storstaden, lyssna och ge råd. Som är den vän du ännu inte känner.

Att sälja en bostad är en konst som kräver kunskap, men även fritt tänkande och förmågan att se olika behov och beteende. Samt tålamod, trygghet och förståelse för den sanna innebörden av Kunskap, Kontakter, Ambitioner och Omsorg. Någon som pratar med, inte till. Som är den expert du söker, men sällan finner. Som, för att tala modernt storstadsspråk, vet att ”good is the enemy of great”. Vi bygger långsiktiga relationer. En kultur där glädje, transparens, ärlighet och noggrannhet inte bara är ord på en vägg. Där delaktighet och personlighet är delar av vår kostym. Liksom den gemensamma förståelsen för uppgiften, målen och tillvägagångssätten.

Fabriksmässig försäljning av bostäder ger vi inte mycket för. För vi är människor, inte maskiner. Vårt jobb är att överträffa våra kunders förväntningar. Med fokus på kundens bostadsaffär är vi dirigenter i den affärsprocess som involverar marknadsföring, finansiering, juridik, inredning m.m.

Med ett modernt, snabbfotat och målgruppsanpassat koncept fyller vi ett tomrum i storstadens myller. Vi känner storstadens regler. Vi ser mönster. Och vet när vi ska bryta dem. Det är så exceptionella resultat skapas. Tillsammans med exceptionella kunder.

Vi är MHF, Mats Holmgren Fastighetsbyrå. Vi ser saker andra inte ser.