Fahnehielmsvägen 17

Saltsjö-Boo

Visningar

Inga visningar

DU SOM TRODDE DU SETT ALLT. DET HAR DU INTE.

DU SOM TRODDE DU SETT ALLT. DET HAR DU INTE. Endast 15 minuter från Slussen, står detta majestätiska nybygge om totalt ca 400 kvadratmeter med högt läge i skärgårdsmiljö. Det är inte vilket hus som helst. Ett hus ritat i stram modern stil, i hållbara, underhållsfria material och ny teknik. Luftiga, vackra och funktionella ytor. Här finns allt: Takterrass, pool, bastu, tre-fyra parkeringsplatser, flera ingångar, separat förrådsbyggnad, skogsmatta på taket, växtvägg, ett gästhus i en sammanhållen estetisk perfektion. Man har tagit hänsyn till miljö och omgivning då huset är en del av naturen och naturen är en del av huset. Innanför väggarna inser du snabbt att ingenting skett av en slump. Allt har en mening. Livets mening.

Villa

Pris:
24 000 000 SEK
Rum:
10 rum och kök
Tomtarea:
2000 m²

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plans villa
Byggnadsår:
2019
Fastighetsbeteckning:
KUMMELNÄS 11:17

Fakta

Antal sovrum:
5 - 7
Antal badrum:
3
Gästtoalett:
Ja
Byggnadstyp:
2 plans villa
Fasad:
Sten/trä
Tak:
Naturtak
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Stomme:
Trä/betong
Bjälklag:
Trä/betong
Grundläggning:
Betongplatta
Grundmur:
Betong/sten
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning:
Värmepump luft/vatten
Vatter och avlopp:
Kommunalt VA
TV- / Internetutbud:
Fiber finns i gatan
Fastigheten besiktigad:
Slutbesiktning sker 2020-02-13

Drift

Driftskostnad:
4 525 SEK/mån
Värme:
2 500 SEK/mån
El:
667 SEK/mån
Vatten/Avlopp:
500 SEK/mån
Renhållning:
192 SEK/mån
Försäkring:
667 SEK/mån
Kommentar:
Schablonberäknad

Överlåtelsekostnad

Pantbrev:
8 000 000 SEK

Taxering

Värdeår:
2020
Taxeringsår:
2018
Taxeringskod:
220
Taxeringsvärde totalt:
2 583 000 SEK
Taxering byggnad(er):
225 000 SEK
Taxering tomt:
2 358 000 SEK

Servitut

Servitut:
Officialservitut utrymme väg Officialservitut vatten-och avloppsledning Gemensamhetsanläggning Nacka KUMMELNÄS GA:34 Officialservitut vatten-och avloppsledning

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Nacka KUMMELNÄS GA:34
fnr_010528307

Servitut

Officialservitut vatten-och avloppsledning, Förmån
0182K-2015/34 - 1, 2015-07-17

Officialservitut vatten-och avloppsledning, Last
01-BOO-987 - 2

Officialservitut utrymme väg, Förmån
01-BOO-987 - 1

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 225 000 kr
Mark, värde: 2 358 000 kr
Summavärde: 2 583 000 kr

Taxeringsår: 2018

Interiör

Att förklara fastigheten i skrift, kan endast den modige ge sig på. Det man dock kan säga är att detta är ett funktionellt hus med vilsam form och levnadsvänlig planlösning. Och bland mycket annat finns här ett stort härligt kök integrerat med vardagsrum på totalt sjuttio kvadratmeter, vilket gör att sällskapet kan bestå av många fler än bara du själv. Men där du också har valet att smyga undan lite till ett av de fem sovrummen, eller bara njuta av den vackra utsikten på takterrassen. Eller kanske via en av flera utgångar värma dig i bastun, med tillhörande bad i den stora uppvärmda poolen. Vill gästerna inte åka hem på kvällen finns gäststuga med sovloft, pentry samt badrum att tillgå. Inte för att det är brist på badrum samt WC i huvudbyggnaden. För där finns även groventré med överdimensionerad tvättstuga.

Den stora byggnaden vid parkeringen lockar kanske egen företagare eller kanske skall göras om till ytterligare en lägenhet. Här får din egen fantasi sätta gränserna.Tanken i undervåningen på denna byggnad var att inreda vinkällare med härlig matsal med kandelabrar för fest utan att störa resten av familjen i huvudbyggnaden.

Det finns en tanke bakom allt, så att din tanke kan bli fri. Men du måste se det med egna ögon. Se bara till att dom är öppna.

Alla material är av högsta kvalitet och allt har gjorts minutiöst, sten för sten, allt för hand. Ett hantverk som sällan skådats.

Området

 Att bo i Saltsjö-Boo

Här bor man nära vatten (en fiskelina från bostaden) och en underbar naturmiljö att strosa omkring i. Det finns skolor, kommunikationer, skidbacke, handel, faciliteter i den omedelbara närheten. I kommunen finns flera naturreservat. På vintern är området som skapt för vinteridrottare med möjligheter att utnyttja isarna omkring. Kommunikationer förresten, du väljer nog att båt pendla till jobbet, ska vi fortsätta…………..  RFF (Rent Fantastiskt Faktiskt). 

Bilder


Karta

Intresserad?

Mäklare

Mats Holmgren
Fastighetsmäklare
Patrik Lickfett
Fastighetsmäklare